Copyright 2015 | Sitemap |  KvK 02044871
Dag en nacht bereikbaar
telefoon: 0596 - 571817
voor het melden van een overlijden
Eenum
Garmerwolde
Garsthuizen
Lellens
Loppersum
St. Annen
Stedum
Thesinge
Ten Boer
Ten Post
Oosterwijtwerd
Winsum
Woltersum
t Zandt
Zeerijp
Boterbloemstraat 2                        
9903 EJ   Appingedam
Mobiel:  06 - 28335331

Kaart in GoogleMaps

KENNISMAKING
Het regelen van de uitvaart

Bij het overlijden van een dierbare moeten er opeens een hoop zaken geregeld worden. In het eerste gesprek zal ik samen met u de belangrijkste zaken bespreken met betrekking tot de uitvaart zoals:
In de dagen daarna zullen we de overige zaken gaan invullen. Denk hierbij aan (live) muziek, bloemen, uitdragen kist, vervoer, koffietafel, spreker(s), liturgieën, volgauto/stoet, foto/video-opnames etc. U hoeft niet direct al in de eerste uren alle beslissingen omtrent de uitvaart te nemen. Wij geven u de ruimte om rustig met uw familie en/of vrienden te bespreken hoe u deze dag wilt gaan invullen.  We streven ernaar elke dag bij u langs te komen om eventuele vragen te beantwoorden, speciale wensen te bespreken of gewoon voor een praatje. Ook kunt u ons altijd telefonisch of via mail bereiken.

Ook bestaat er de mogelijkheid om uw wensen alvast op papier te zetten. Hiervoor kunt u het wensenformulier downloaden of contact met ons opnemen.
begrafenis of crematie,
condoleancebezoek,
plaats van de opbaring  thuis/aula of anders,
uitvaartkist,
locatie uitvaartdienst,
rouwbrief/advertentie samenstellen.
WENSENFORMULIERCONTACTLINKS
HOME WELKOM KENNISMAKING UITVAARTKISTEN ROUWDRUKWERK ROUWBLOEMEN ROUWVERVOER SIERADEN GRAFMONUMENTEN, URNEN ANDERE OPTIES UITVAARTVERENIGING UITVAARTVERZEKERING