Copyright 2015 | Sitemap |  KvK 02044871
Dag en nacht bereikbaar
telefoon: 0596 - 571817
voor het melden van een overlijden
Eenum
Garmerwolde
Garsthuizen
Lellens
Loppersum
St. Annen
Stedum
Thesinge
Ten Boer
Ten Post
Oosterwijtwerd
Winsum
Woltersum
t Zandt
Zeerijp
Boterbloemstraat 2                        
9903 EJ   Appingedam
Mobiel:  06 - 28335331

Kaart in GoogleMaps
En van de eerste stappen die gezet wordt bij een overlijden is het versturen van een rouwbrief. Hierin staan belangrijke zaken, zoals waar en wanneer de uitvaartplechtigheid gehouden wordt, of er een condoleance gehouden wordt etc.

De rouwbrief is er in verschillende formaten en met verschillende afbeeldingen. De rouwbrief kunt u een persoonlijk tintje geven door er bijvoorbeeld een foto van de overledene op te verwerken. Maar er kan ook gedacht worden aan het beroep (eigen bedrijf/logo),  hobby (voetbal/dieren), het woonadres (huis/boerderij) of het vervoermiddel (vrachtauto/oldtimer) van de overledene.
Dit is een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Het rouwdrukwerk verzorgen en drukken wij zelf. Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden. Meer voorbeelden kunnen wij laten zien aan de hand van onze voorbeelden-map.

ROUWDRUKWERK
4-8 weken na de uitvaart kunt u dankbetuigingskaartjes versturen. Deze zijn verkrijgbaar met dezelfde afbeelding als de rouwbrief, maar u kunt ook kiezen voor een kaartje met foto van uw dierbare. Dit kunnen wij voor u verzorgen. Vraag gerust naar ons boekwerkje met voorbeelden van dankbetuigingsteksten.
WENSENFORMULIERCONTACTLINKS
HOME WELKOM KENNISMAKING UITVAARTKISTEN ROUWDRUKWERK ROUWBLOEMEN ROUWVERVOER SIERADEN GRAFMONUMENTEN, URNEN ANDERE OPTIES UITVAARTVERENIGING UITVAARTVERZEKERING