Copyright 2015 | Sitemap |  KvK 02044871
Dag en nacht bereikbaar
telefoon: 0596 - 571817
voor het melden van een overlijden
Eenum
Garmerwolde
Garsthuizen
Lellens
Loppersum
St. Annen
Stedum
Thesinge
Ten Boer
Ten Post
Oosterwijtwerd
Winsum
Woltersum
t Zandt
Zeerijp
Boterbloemstraat 2                        
9903 EJ   Appingedam
Mobiel:  06 - 28335331

Kaart in GoogleMaps
Het is mogelijk om een sieraad te laten maken met de vingerafdruk van uw dierbare. Dit kunnen wij voor u verzorgen. De afdruk maken wij in de eerste dagen na het overlijden.
Dit gebeurt met een speciale wassoort. Dit sturen wij naar een edelmetaalsmederij. Daar wordt van de wasafdruk heel zorgvuldig een sieraad in zilver of goud gemaakt. Daarna wordt het sieraad keurig verpakt naar ons teruggestuurd, waarna wij uw sieraad persoonlijk komen brengen. De levertijd bedraagt ca. 3 weken.

Op www.gedenksieraden.nl vindt u veel verschillende sieraden met asruimte of haarlokhangers en miniurnen.  Ook zijn er Pandora sieraden met verzegelde asruimte. Wij zijn een verkooppunt van deze sieraden. Heeft u hiervoor belangstelling dan kunnen wij in een persoonlijk gesprek uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Wij zorgen er persoonlijk voor dat de as of het haarlokje van uw dierbare in het sieraad wordt verwerkt. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

VINGERAFDRUKSIERAAD
ASSIERAAD
WENSENFORMULIERCONTACTLINKS
HOME WELKOM KENNISMAKING UITVAARTKISTEN ROUWDRUKWERK ROUWBLOEMEN ROUWVERVOER SIERADEN GRAFMONUMENTEN, URNEN ANDERE OPTIES UITVAARTVERENIGING UITVAARTVERZEKERING