Uitvaartvereniging en -verzekering

Uitvaartvereniging

Wij werken samen met de volgende verenigingen:

Heeft u hier vragen over, belt u ons dan gerust. U kunt doorklikken naar de site van de betreffende vereniging voor meer informatie of neemt u rechtstreeks contact op met betreffende vereniging. Ook als u geen lid bent van een uitvaartvereniging kunt u ons bellen.

Uitvaartverzekering

Of u nu wel of niet verzekerd bent en ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij, u kunt ons altijd bellen. Heeft u vragen over uw verzekering, wilt u bijverzekeren of heeft u nog geen verzekering en wilt u een verzekering afsluiten, dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

Prijsindicatie

Ook voor een prijsindicatie kunt u contact met ons opnemen. Wij maken geen offertes, elke uitvaart is uniek. De kosten van een uitvaart worden vooral bepaald door uw persoonlijke keuzes en wensen. In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw speciale wensen en op basis van deze informatie maken wij een persoonlijke prijsindicatie.

Van Houten Uitvaartverzorging

Boterbloemstraat 2
9903 EJ Appingedam

Tel: 0596-571817
Mob: 06-28335331

info@vanhoutenuitvaart.nl

kvk: 02044871

Laatste berichten

Van Houten uitvaartverzorging is begonnen in 1985 door Klaas en Jansje van Houten. Sinds 1 mei 2011 is het bedrijf overgenomen door Jan en Heleen van Houten.

Contact

Dag en nacht bereikbaar
telefoon: 0596 – 571817
voor het melden van een overlijden

Uitvaartverzorging van Houten vof

Eenum
Garmerwolde
Garsthuizen
Lellens
Loppersum
St. Annen
Stedum
Thesinge
Ten Boer
Ten Post
Oosterwijtwerd
Winsum
Woltersum
‘t Zandt
Zeerijp

Scroll naar boven